Damkläder i vår damavdelning

En äkta Klädbutik Sandegårds

Välkommen till Sandegårds,
Din Klädbutik sedan 1908

Mode, kvalitét & service är våra ledord

Öppettider

Måndag-Fredag: 10:00-18:00.

Lördagar: 10:00-15:00.

Söndagar: Stängt

Hyttgatan 23 - 811 30 Sandviken

Vi är inte bara en modebutik

Tina Hammarberg vid butiksdisken

Vi är också din personliga stylist och shoppingkompis. Vi förstår att det kan vara överväldigande att välja rätt kläder och accessoarer, men det är där vi kommer in. Vi har ett passionerat team som är här för att hjälpa dig hitta de perfekta kläderna som passar din kroppsform, din personliga stil och din livsstil. Vi är stolta över att erbjuda en handplockad kollektion av kvalitetskläder från några av de bästa varumärkena i branschen. Vi lägger stor vikt på att erbjuda endast det bästa för våra kunder och vi strävar efter att erbjuda den bästa servicen och kvaliteten. När du handlar hos oss kan du känna dig trygg med att du får inte bara kvalitetskläder, utan också den bästa servicen. Vårt team är alltid tillgängligt för att ge dig råd, inspiration och stöd i ditt köpbeslut. Så oavsett om du behöver hjälp att hitta rätt kläder för en speciell tillfälle eller bara vill uppgradera din garderob, tveka inte att besöka oss. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att hitta den perfekta outfiten för dig!

StarStarStarStarStar
“Good quality products if your prepared to pay for them. Excellent service from staff.”
-David
StarStarStarStarStar
“Alltid tillmötesgående personal. Anstränger sig verkligen för att göra kunderna nöjda. Snygga funktionella kläder. Både till män och kvinnor.”
-Anne-Chatrine
StarStarStarStarStar
“Bra service... en äkta klädbutik”
-Thomas
StarStarStarStarStar
“Här hittar jag alltid något snyggt. Trots att jag har 70 mil hit så kommer mycket i garderoben från Sandegårds.”
-Mats

Våra Varumärken

A.Kjærbede

Amanda Christensen

Alberto

Jofama

Wigens

Topeco

Tiger of Sweden

Soya concept

Snö

Sloggi

Selected

Seaven East

Saddler

Portia

Part two

Oscar of Sweden

New house

Morris

Meyer

Isay

Inwear

Holebrook

Fynch Hatto

Eton

Cavaliere

Boomerang

Björn Borg

Erbjudande & I Blickfånget

Kostymveckor

Kostymveckor

Hos oss hittar ni kostymer till livets alla tillfällen. Just nu kan du köpa en kostym ifrån Selected/Homme från 2495:- inkl skjorta, slips/fluga & näsduk. (Ord pris 3499:-) Vi kan också erbjuda storlekarna 42-64, D100-D128 & har även kostymer ifrån Tiger of Sweden, Cavaliere & Matinique, Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt kostym, vi hjälper dig även med kontakt till sömmerska, slipsknuten, fluga, näsduk, skjortan & bältet.

Erbjudande
Boka vår butik

Boka vår butik

Här finns det möjlighet att boka butiken tillsammans med dina vänner, kollegor eller ett annat härligt gäng. Få ett par timmar med styling , färg och stiltips. Ta med dig ett favoritplagg och få tips på nya sätt att styla plagget med. Vill du veta mer? Då slår du oss en signal eller skickar ett mail.

Erbjudande
Vårens & sommarens väskor är här!

Vårens & sommarens väskor är här!

Vi har många fina väskor & bälten till båda dam & herr ifrån Saddler. Dom arbetar med det vackraste och mest eleganta material som finns. Läder! Deras sortiment är slitstarkt, praktiskt & tidlöst. Accessoarer av hög kvalitet som kan kombineras med många stilar. Har vi inte just den modell på väska du önskar så beställer vi den gärna. Säg till så hjälper vi dig.

Erbjudande
Kostym för dam!

Kostym för dam!

Oavsett om du skall på fest eller bara till jobbet är kostym ett bra val. Många är osäkra på när man kan använda sin kostym och till vilka tillfällen. Faktum är att kostymer aldrig kommer att gå ur tiden. Man kan alltid använda kavajen till jeansbyxan för en mer avslappnad look, lika väl använda kostymbyxan till stickad tröja och boots. välkommen in så visar vi mer.

Erbjudande

Evenemang

Just nu har vi inga planerade evenemang, men ni får gärna kontakta oss med förslag!

Kontakta oss

Vår Historia

Sandegårds black complete logo

Sandegårds grundades år 1908 i Sandviken utav K-J Pettersson. Ambitionen vid grundandet var då att både producera och att sälja kläder av hög kvalitet som skulle kunna bäras livet ut. Från begynnelsen så hade man två klädbutiker i Sandviken, en herrkonfektion och en gosse-ekipering. Sandegårds flyttade till nuvarande adress på Hyttgatan 23 år 1931, då huset byggdes och var ett av Sandvikens första funkishus. Sandegårds fortsatte med enbart sin herrverksamhet fram till 80-talet då butiken under en period ingick i MQ-kedjan. Det var även då man började med både herr och damkläder. Sandegårds har under hela sin tid jobbat med att service och kunnande är av största vikt och det är med samma ideal som vid grundandet. När vi hade vårt 110-års jubileum för en tid sedan så kom en kund in med en annons som de hade hittat i en tidning som fanns som isolering i deras gamla hus. Annonsen var från år 1935 och där stod det bla …”En gammal affär med moderna idéer”. Det citatet har vi som ledord även idag. Med stolthet över vårt arv, och med våra erfarenheter från flera generationers arbete inom mode och tidigare även produktion, så kan Sandegårds än idag leverera kläder av hög kvalitet, som du kan bära livet ut. För ett klädesplagg du levt i, är så mycket mer än bara ett plagg. Det är en vän som bevarar dina käraste minnen.

Kontakta Sandegårds

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Thank you! Your submission has been received!
hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.